CardPlus Oy ja Arti Grafiche Julia S.p.A aloittavat yhteistyön

CardPlus lehdistötiedote 7.9.2017 klo 12.00

 

CardPlus Oy ja Arti Grafiche Julia S.p.A aloittavat yhteistyön innovatiivisten NFC ratkaisujen tuottamisesta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa

CardPlus Oy ja  Arti Grafiche Julia S.p.A ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta NFC4ALL tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

CardPlus Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strang kertoo uusien tuotteiden tulevan tukemaan ja laajentamaan tämänhetkistä tuote- ja palvelutarjontaa. ”Jatkossa voimme entistä kattavammin tarjota asiakkaillemme huippuluokan osaamista ja teknologiaa. Yhteistyön myötä tuotevalikoimamme laajenee erilaisiin lippuratkaisuihin, joissa voimme tarjota tapahtumajärjestäjille innovatiivisia ratkaisuja kopioinnin estämiseen ja tiedonsiirtoon asiakkaan kanssa. NFC4ALL tuo myös useita mahdollisuuksia perinteisiin muovikortteihin, lahjakortin antaja voi esimerkiksi tallentaa kortille oman onnitteluvideon ”, Strang sanoo.

NFC4ALL on Italialaisen Arti Grafiche Julia S.p.A:n tuote.  Arti Grafiche Julia S.p.A tuottaa turvallisia lippu- ja korttiratkaisuja yli 30 maahan Euroopassa ja muualla. Vahva osaaminen on keskittynyt RFID tuotteisiin viimeisen 10 vuoden aikana. Arti Grafiche Julia S.p.A toimitti mm. kesällä 2017 liput konserttiin Modena Parkissa. Konsertissa oli yli 200 000 osallistujaa ja se oli ensimmäinen tämän kokoluokan konsertti missä hyödynnettiin NFC teknologiaa.

 

Lisätiedot:

Mikael Strang, CardPlus Oy, toimitusjohtaja

mikael.strang@cardplus.fi, puh. 040 455 4301

www.cardplus.fi

CardPlus Oy on kotimainen tunnistautumisen ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluuvat mm. henkilö-, jäsen, lahja-ja kanta-asiakaskortit, muovikorttitulostimet tarvikkeineen, RFID tuotteet ja lisäksi LOMPAKKO –matkapuhelinsovellus, johon voidaan lähettää yksilöityjä jäsen-, kanta-asiakas- tai lahjakortteja.

 

SHARE

Related Posts