CardPlus Oy ja Veikkaus Oy sopimukseen uusien Veikkaus-korttien toimittamisesta

CardPlus lehdistötiedote 30.10.2017 klo 13.00

 

CardPlus Oy ja Veikkaus Oy sopimukseen uusien Veikkaus-korttien toimittamisesta

CardPlus Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen uusien sirullisten etäluettavien RFID Veikkaus- korttien toimittamisesta. Sopimus kattaa korttien valmistuksen, yksilöinnin ja postituksen kortinsaajalle.

CardPlus Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strang kertoo yrityksen investoineen kuluvana vuonna nimenomaan tuotekehitykseen sekä uusiin tekniikkoihin, joten tuotantolinjamme pystyvät yksilöimään etäluettavia RFID-sirullisia kortteja nopeasti ja luotettavasti. ”Paikallisena kotimaisena toimijana pystymme mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja kehittämään toimintaamme nopeasti. Kaikkien Veikkaus-korttien uusiminen alkuvuoteen 2018 mennessä onnistuu uusilla tuotantolinjoilla hyvin ja pystyimme vastaamaan asiakkaan asettamiin aikataulutoiveisiin”, Strang sanoo.

Veikkaus Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtaja Ari Aarnihuhta kertoo jo yli 2 miljoonan suomalaisen liittyneen Veikkauksen Etuasiakkaaksi. ”Laajentaaksemme Etuasiakkaiden mahdollisuuksia asioida ja pelata Veikkauksen pelejä tunnistautuvana päivitämme kaikki Veikkaus-kortit etäluettaviksi RFID-sirullisiksi. Tämä on merkittävä askel vastuullisen pelaamisen sekä uusien palveluiden kehittämisessä”, iloitsee Aarnihuhta.

  

Lisätiedot:

Mikael Strang, CardPlus Oy, toimitusjohtaja

mikael.strang@cardplus.fi, puh. 040 455 4301

www.cardplus.fi

 

Ari Aarnihuhta, Veikkaus Oy, Asiakkuus- ja myyntijohtaja

ari.aarnihuhta@veikkaus.fi, puh. 040 563 4331

www.veikkaus.fi

CardPlus Oy on kotimainen tunnistautumisen ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. henkilö-, jäsen, lahja-ja kanta-asiakaskortit, muovikorttitulostimet tarvikkeineen, RFID tuotteet ja lisäksi LOMPAKKO –matkapuhelinsovellus, johon voidaan lähettää yksilöityjä jäsen-, kanta-asiakas- tai lahjakortteja.

Veikkaus on luotettava kotimainen vaihtoehto.
PELIELÄMYKSIÄ – Tarjoamme viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia rahapelejä. Tunnemme suomalaisten pelaajien toiveet ja keksimme asiakkaillemme aina uutta.
MALTILLISTA PELAAMISTA – Otamme pelien haitat vakavasti ja ennaltaehkäisemme peliongelmia muun muassa vastuullisen pelisuunnittelun avulla.
VAIKUTTAVIA TEKOJA – Peliemme koko tuotto käytetään meidän kaikkien Suomessa asuvien hyväksi. Avustusten saajia on tuhansia, joka kunnassa ja kaupungissa.

SHARE

Related Posts