DATACARD

Datacard SD160 muovikorttitulostin asettaa uuden standardin korttitulostimille sen erinomaisen tulostuslaadun, luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden osalta. Lisäksi se vie vain vähän tilaa pöydälläsi.

Datacard ® SD260 muovikorttitulostin tuo lisäarvoa suoraan työpöydällesi. Säästä aikaa ja lisää työpäivän tehokkuutta tämän luokkansa parhaan muovikorttitulostimen avulla. Tulostin sopii moniin eri käyttötarkoituksiin henkilökortin myöntämisestä aina jäsenkorttien tulostuksiin saakka.

Datacard® SD360 on kaksipuolinen muovikorttitulostin. Tulosta kirkkaita kuvia nopeasti ja vaivattomasti omalla työpöydälläsi. Ideaali korttitulostin pienille- ja keskisuurille yrityksille sekä sairaaloille, urheiluseuroille ja kouluille. Kilpailukykyinen hinta ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät SD360 tulostimesta loistavan vastineen rahalle.

Datacard® SD460™ korttitulostin laminaattorilla tarjoaa turvallisempia ja kestävämpiä kortteja. Tämä korttitulostin antaa yrityksille lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kohopainatus –kuviota (tactile) suojaamaan kortin yksilöllisiä turvaominaisuuksia.