FARGO

Fargo DTC 1250e tulostin on luokkansa joustavimpia laitteita. Voit tulostaa yrityksesi henkilö-, vierailija- ja kanta-asiakaskortit niin väreissä kuin mustavalkoisena.

Fargo DTC 4500e -tulostin on tarkoitettu suuremman volyymin tulostamiseen ja on jälkikäteen hyvin muunneltavissa. Kahden syöttölaitteen avulla voidaan tulostaa helposti kahdelle eri korttipohjalle tarpeen mukaan.

Fargo HDP5000 on siirtokalvotekniikan tulostin vaativaan lämpötulostamiseen. Fargon High Definition Printing (HDP) siirtokalvotekniikka tuottaa uskomattoman tarkkoja kuvia korteille. Valmiin kortin kulutuskestävyys on omaa luokkaansa! Tulostin myöhemmin tarpeen mukaan laajennettavissa lisätoiminnallisuksilla.

Fargo HDP5600 on uusin Fargo malleista ja siirtokalvotekniikan tulostin, joka on oikea valinta silloin kun tarvitaan erityisen tarkkaa ja vaativaa tulostusta, sillä 600 dpi tarkkuudella onnistuu tarkimmatkin yksityiskohdat ja myös mikrotekstit. Tulostin myöhemmin tarpeen mukaan laajennettavissa lisätoiminnallisuksilla.