Haemme työntekijää korttituotantoomme

641

Haemme työntekijää korttituotantoomme.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta korttituotantoomme. Tuotantotyöntekijän vastuulla on erilaisten tunnisteiden, kuten henkilö-, kulku-, jäsen- ja kanta-asiakaskorttien tilausten käsittely, tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen asiakkaille.

Edellytämme hakijalta hyviä tietotekniikkataitoja, kykyä ja halua oppia uusia asioita, järjestelmällisyyttä, reippautta, paineensietokykyä ja nuhteetonta taustaa. Työssä menestyminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla toimimaan vastuullisesti osana tiimiä.

Eduksi katsomme harrastuneisuuden tietotekniikassa sekä erityisesti kuvankäsittelyssä (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign) sekä tietokantojen (MS Access ja MySql) perusteiden tuntemisen. Koulutustaustana toimii erinomaisesti tietotekniikka- tai elektoniikka-asentajan tutkinto tai vastaava ammattillinen koulutus.  Kielitaitovaatimuksena sujuva suomen kieli ja välttävä englanti.

Tarjoamme alan johtavana kotimaisena yrityksenä vakaan työympäristön. Iloisessa ja kannustavassa työilmapiirissämme pääset kehittymään tunnistautumisen moniosaajaksi.  Työsuhde on vuoden määräaikaisuus, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada yrityksestämme pidempiaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 18.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cardplus.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sirpa Toivonen ti 13.2.2018 klo 13.00-14.00 tai to 15.2.2018 klo 9.00-10.00 puh 050 919 6343.

SHARE

Related Posts