Datacard SD160 muovikorttitulostin

Datacard SD160

muovikorttitulostin asettaa uuden standardin korttitulostimille sen erinomaisen tulostuslaadun, luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden osalta. Lisäksi se vie vain vähän tilaa pöydälläsi.

Datacard ® SD260 muovikorttitulostin

Datacard ® SD260

muovikorttitulostin tuo lisäarvoa suoraan työpöydällesi. Säästä aikaa ja lisää työpäivän tehokkuutta tämän luokkansa parhaan muovikorttitulostimen avulla. Tulostin sopii moniin eri käyttötarkoituksiin henkilökortin myöntämisestä aina jäsenkorttien tulostuksiin saakka.

Datacard® SD360 muovikorttitulostin

Datacard® SD360

on kaksipuolinen muovikorttitulostin. Tulosta kirkkaita kuvia nopeasti ja vaivattomasti omalla työpöydälläsi. Ideaali korttitulostin pienille- ja keskisuurille yrityksille sekä sairaaloille, urheiluseuroille ja kouluille. Kilpailukykyinen hinta ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät SD360 tulostimesta loistavan vastineen rahalle.

Datacard® SD460™ muovikorttitulostin

Datacard® SD460™

korttitulostin laminaattorilla tarjoaa turvallisempia ja kestävämpiä kortteja. Tämä korttitulostin antaa yrityksille lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kohopainatus –kuviota (tactile) suojaamaan kortin yksilöllisiä turvaominaisuuksia.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi

Yhteydenottolomake

© 2021 CardPlus Finland