Datacard SD160 muovikorttitulostin

Datacard SD160

muovikorttitulostin asettaa uuden standardin korttitulostimille sen erinomaisen tulostuslaadun, luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden osalta. Lisäksi se vie vain vähän tilaa pöydälläsi.

Datacard ® SD260 muovikorttitulostin

Datacard ® SD260

muovikorttitulostin tuo lisäarvoa suoraan työpöydällesi. Säästä aikaa ja lisää työpäivän tehokkuutta tämän luokkansa parhaan muovikorttitulostimen avulla. Tulostin sopii moniin eri käyttötarkoituksiin henkilökortin myöntämisestä aina jäsenkorttien tulostuksiin saakka.

Datacard® SD360 muovikorttitulostin

Datacard® SD360

on kaksipuolinen muovikorttitulostin. Tulosta kirkkaita kuvia nopeasti ja vaivattomasti omalla työpöydälläsi. Ideaali korttitulostin pienille- ja keskisuurille yrityksille sekä sairaaloille, urheiluseuroille ja kouluille. Kilpailukykyinen hinta ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät SD360 tulostimesta loistavan vastineen rahalle.

Datacard® SD460™ muovikorttitulostin

Datacard® SD460™

korttitulostin laminaattorilla tarjoaa turvallisempia ja kestävämpiä kortteja. Tämä korttitulostin antaa yrityksille lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kohopainatus –kuviota (tactile) suojaamaan kortin yksilöllisiä turvaominaisuuksia.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu palveluihimme nettisivuillamme tai ota yhteyttä, katsotaan yhdessä sopiva tuote tarpeisiinne.

Yhteystietosi

© 2020 CardPlus Finland