Datacard SD160 muovikorttitulostin

Datacard ® SD160

Datacard ® SD160 muovikorttitulostimessa on erinomainen tulostuslaatu, luotettavuus, helppokäyttöisyys ja tehokkuus. SD160 on Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan tulostava 300 dpi  yksipuoleinen tulostin, jossa on mahdollista koodata myös kortin magneettiraita samalla ajolla. 00 kortin syöttökaukalo ja 25 valmiin tulostetun kortin vastaanottokaukalo helpottavat päivittäistä työskentelyä.  SD160 on pienikokoinen ja kevyt, jotense vie vain vähän tilaa pöydälläsi.

Lue lisää

Datacard ® SD260 muovikorttitulostin

Datacard ® SD260

Datacard ® SD260 muovikorttitulostin on Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan tulostava 300 dpi tulostin. 100 kortin syöttökaukalo ja 25 valmiin tulostetun kortin vastaanottokaukalo helpottavat päivittäistä työskentelyä.  TrueMatch™ tulostustekniikan avulla saadaan kortille uskomattoman hyvät värit ja tulostuslaatu. Optiona tulostimeen on saatavilla magneettiraidan koodausmahdollisuus sekä sirukorttien koodaus sekä isompi 100 valmiin kortin vastaanottokaukalo. Lisäksi saatavilla Kensington®  lukitus.

Lue lisää

Datacard® SD360 muovikorttitulostin

Datacard® SD360

Datacard® SD360 muovikorttitulostin on kaksipuoleiseen tulostukseen sopiva Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan tulostava 300 dpi tulostin. SD360 tulostaa kirkkaita kuvia nopeasti ja vaivattomasti.  SD360 on sopiva korttitulostin pienille- ja keskisuurille yrityksille sekä sairaaloille, urheiluseuroille ja kouluille. Kilpailukykyinen hinta ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät SD360 tulostimesta loistavan vastineen rahalle.

Lue lisää

Datacard® SD460™ muovikorttitulostin

Datacard® SD460™

Datacard® SD460™ muovikorttitulostin on Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan tulostava 300 dpi tulostin laminaattorilla. Kortin laminointi erillisellä laminaatilla tarjoaa turvallisempia ja kestävämpiä kortteja. SD460 tulostin sisältää innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kohopainatus –kuviota (tactile) lisäämään kortin turvaominaisuuksia ja estämään kopioinnin mahdollisuutta.

Lue lisää

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2021 CardPlus Finland