HID® FARGO® DTC 1250e

HID® FARGO® DTC1250e pieni ja ketterä DTC (Direct To Card) tekniikalla suoraan kortin pintaan tulostava korttitulostin. Tulostin on luokkansa edullisimpia ja kestävimpiä laitteita. Voit tulostaa yrityksesi henkilö-, vierailija- ja kanta-asiakaskortit niin väreissä kuin mustavalkoisena. Pienen koonsa puolesta tulostin mahtuu hyvin ahtaampaankin tilaan ja on kevyt siirrettävä.

Lue lisää

Fargo DTC 4500e muovikorttitulostin

HID® FARGO® DTC 4500e

HID® FARGO® DTC4500e on järeä DTC (Direct To Card) tekniikalla suoraan kortin pintaan tulostava korttitulostin. Tulostin on tarkoitettu suuremman volyymin tulostamiseen ja on jälkikäteen hyvin muunneltavissa. Kahden syöttölaitteen avulla voidaan tulostaa helposti kahdelle eri korttipohjalle tarpeen mukaan.

Lue lisää

Fargo HDP5000 muovikorttitulostin

HID® FARGO® HDP5000

HID® FARGO® HDP5000 on siirtokalvotekniikan tulostin vaativaan lämpötulostamiseen. Pitkään markkinoilla ollut luotettava malli, jossa Fargon High Definition Printing (HDP) siirtokalvotekniikka tuottaa uskomattoman tarkkoja kuvia korteille. Valmiin kortin kulutuskestävyys on omaa luokkaansa! Tulostin on myöhemmin tarpeen mukaan laajennettavissa lisätoiminnallisuksilla.

Lue lisää

HID® FARGO® HDP6600

HID® FARGO® HDP6600 on uusin Fargon tulostinmalleista ja tämä siirtokalvotekniikan tulostin on oikea valinta silloin kun tarvitaan erityisen tarkkaa ja vaativaa lopputulosta. Aidolla 600 dpi tarkkuudella onnistuu tarkimmatkin yksityiskohdat ja myös mikrotekstit. Tulostin on myöhemmin tarpeen mukaan laajennettavissa lisätoiminnallisuuksilla.

Lue lisää

HID® FARGO® INK1000

HID® FARGO® INK1000 mustesuihkutulostin on uusinta uutta korttitulostukseen, se erittäin luotettava, vähän huoltoa tarvitseva ja halvempi kuin monet markkinoilla olevat perinteiset korttitulostimet. Tulostuksessa toimivat tavalliset PVC ja komposiittikortit eikä tarvita kalliita erikoismateriaaleja. Lisäksi tulostus onnisttuu vaikka puukortille! Koska musteet ovat luonnostaan ​​UV-suojattuja on kuvilla ja tekstillä erinomainen haalistumisenkesto verrattuna DTC tekniikalla tulostettuihin korteihin – jopa ilman kalliita lisälaminointeja. Lisäksi ei synny käytetyn värinauhan jätettä. Tulostustarkkuus on 600 dpi x 1200 dpi.

Lue lisää

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland