HID FARGO DTC 1250e

HID FARGO DTC1250e tulostin on luokkansa joustavimpia laitteita. Voit tulostaa yrityksesi henkilö-, vierailija- ja kanta-asiakaskortit niin väreissä kuin mustavalkoisena. Pienen koonsa puolesta tulostin mahtuu hyvin ahtaampaankin tilaan ja on kevyt siirrettävä.

Lue lisää

Fargo DTC 4500e muovikorttitulostin

HID FARGO DTC 4500e

HID FARGO DTC4500e tulostin on tarkoitettu suuremman volyymin tulostamiseen ja on jälkikäteen hyvin muunneltavissa. Kahden syöttölaitteen avulla voidaan tulostaa helposti kahdelle eri korttipohjalle tarpeen mukaan.

Lue lisää

Fargo HDP5000 muovikorttitulostin

HID FARGO HDP5000

HID FARGO DHP5000 on siirtokalvotekniikan tulostin vaativaan lämpötulostamiseen. Pitkään markkinoilla ollut luotettava malli jossa Fargon High Definition Printing (HDP) siirtokalvotekniikka tuottaa uskomattoman tarkkoja kuvia korteille. Valmiin kortin kulutuskestävyys on omaa luokkaansa! Tulostin on myöhemmin tarpeen mukaan laajennettavissa lisätoiminnallisuksilla.

Lue lisää

HID FARGO HDP6600

HID FARGO HDP6600 on uusin Fargon tulostinmalleista ja tämä siirtokalvotekniikan tulostin on oikea valinta silloin kun tarvitaan erityisen tarkkaa ja vaativaa lopputulosta. Aidolla 600 dpi tarkkuudella onnistuu tarkimmatkin yksityiskohdat ja myös mikrotekstit. Tulostin on myöhemmin tarpeen mukaan laajennettavissa lisätoiminnallisuuksilla.

Lue lisää

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi

Yhteydenottolomake

© 2021 CardPlus Finland