Henkilökortit ovat osa nykypäivän yritysturvallisuutta.

Valmistamme kaikki henkilökortit muovikorttitulostimilla HDP-tekniikalla tulostaen. HDP-tekniikassa (High Definition Printing) tulostetaan kortin tulostus ensin siirtofilmille, joka siirtyy automaattisesti kiinni korttiin. HDP-tekniikka tuottaa erittäin kestävää, tarkkaa tulostusta ja korkealaatuista jälkeä muovikorttiin. Käytettävissänne ovat sekä ammattitaitomme että tietoturvalliset tilausjärjestelmämme.

Henkilökortteihin ja ID-kortteihin on saatavilla erilaisia turvatekijöitä ja lisä-optioita. Henkilökortteihin voidaan tehdä mm. lisälaminointeja tai ne voidaan varustaa erilaisilla siruilla tai muulla sähköisellä ominaisuudella.

  • Lisälaminoinnilla lisäkestävyyttä kortille
  • Security-hologrammilla lisäkestävyyttä ja kopiointisuojaa
  • UV-kuva tai teksti
  • Ekologinen korttimateriaali
  • RFID- / NFC- / Muu siru tai sähköinen ominaisuus

Suosittelemmekin lisäämään korttiin turvaelementtejä kopioinnin ehkkäisemiseksi eli esimerkiksi hologrammikalvoa, vesileimaa tai UV-valossa näkyvää tulostusta. Toiminnallisuuksia, esim RFID- tai NFC-siru, lisäämällä  korttia voidaan hyödyntää mm. kirjautumiseen, kulunvalvontaan tai turvatulostukseen.

Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla löydämme yhdessä käyttötarkoitukseenne sopivan henkilökortin. Tutustu myös korttipidikkeisiin..

Työmaakortit ja henkilökortit vakiopohjalla tilaat kätevästi verkkokaupastamme. Tutustu tyomaakortit.fi sivuilla.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland