Henkilökortit ovat osa nykypäivän yritysturvallisuutta.

Valmistamme kaikki henkilökortit muovikorttitulostimilla HDP-tekniikalla tulostaen. HDP-tekniikassa (High Definition Printing) tulostetaan kortin tulostus ensin siirtofilmille, joka siirtyy automaattisesti kiinni korttiin. HDP-tekniikka tuottaa erittäin kestävää, tarkkaa tulostusta ja korkealaatuista jälkeä muovikorttiin. Käytettävissänne ovat sekä ammattitaitomme että tietoturvalliset tilausjärjestelmämme.

Henkilökortteihin ja ID-kortteihin on saatavilla erilaisia turvatekijöitä ja lisä-optioita. Henkilökortteihin voidaan tehdä mm. lisälaminointeja tai ne voidaan varustaa erilaisilla siruilla tai muulla sähköisellä ominaisuudella.

  • Lisälaminoinnilla lisäkestävyyttä kortille
  • Security-hologrammilla lisäkestävyyttä ja kopiointisuojaa
  • UV-kuva tai teksti
  • Ekologinen korttimateriaali
  • RFID- / NFC- / Muu siru tai sähköinen ominaisuus

Suosittelemmekin lisäämään korttiin turvaelementtejä kopioinnin ehkkäisemiseksi eli esimerkiksi hologrammikalvoa, vesileimaa tai UV-valossa näkyvää tulostusta. Toiminnallisuuksia, esim RFID- tai NFC-siru, lisäämällä  korttia voidaan hyödyntää mm. kirjautumiseen, kulunvalvontaan tai turvatulostukseen.

Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla löydämme yhdessä käyttötarkoitukseenne sopivan henkilökortin. Tutustu myös pidikevalikoimaamme.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi

Yhteydenottolomake

© 2020 CardPlus Finland