CardPlus Oy:n laadunhallintajärjestelmä on ISO 9001 sertifioitu.

Laadukas tuote ja palvelu ovat tärkeitä asioita ja se tarkoittaa läpinäkyvää ja avointa keskustelua asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kanssa jatkuvan kehittämisen ja parantamisen mahdollistamiseksi. Kuuntelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme mielellämme kaikkeen tuotteisiimme ja palveluumme liittyvissä asioissa, sillä haluamme olla alamme johtava asiantuntija ja toimittaja.

ISO 9001 sertifioitu laadunhallintajärjestelmä muodostaa yhdessä ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ja ISO 14001 sertifioidun ympäristöjärjestelmän kanssa vaikuttavan, yhtenäisesti kehitetyn ja ylläpidettävän johtamisjärjestelmän.

ISO 9001:2015 sertifikaatti osoittaa CardPlussan toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. Laadunhallintajärjestelmän eheyttä ja standardin vastaavuutta seurataan ja toimintaa mitataan, analysoidaan ja kehitetään jatkuvasti.  Toimintaa kehittämällä pystytään toimittamaan asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluja kilpailukykyisesti.

ISO 9001 on tunnetuin laadunhallinnan standardi ja se perustuu ajatukseen jatkuvasta parantamisesta.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland