Ajankohtaista

Uusi Fargo HDP6600 ensiesittelyssä nyt meillä

Uusi Fargo HDP6600 ensiesittelyssä nyt meillä. Ennennäkemätöntä nopeutta, värikylläisyyttä, energiatehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja laatua. Sovi esittelyaika ja tule toteamaan korttitulostimien uusi aika!

Katso esittelyvideo täältä

More

Uusi MagMa Lompakko mobiilisovellus on julkaistu

Uusi Magma Lompakko-sovellus on julkaistu ja se korvaa vanhan Lompakon.
Uusi sovellus antaa mahdollisuuden tiedottaa ja julkaista etuja kortinhaltijoille helposti selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. Lisäksi kortinhaltijoiden tietojen ylläpito sujuu käyttöliittymän kautta kätevästi.

MagMa tuoteperheeseen kuuluva MagMa Sovellus julkaistaan alkukevään aikana. Se tarjoaa uusia ideoita markkinointiin ja viestintään kortinhaltijoille sekä mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen.

Ota yhteyttä myyntiimme, kerromme mielellämme lisää!

More

Digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille on myönnetty Avainlippu

CardPlus lehdistötiedote 3.1.2019

CardPlus Technologies Oy:n tuottamille digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Espoossa toimivan yrityksen CardPlus Technologies Oy digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. MagMa Lompakko ja MagMa Sovellus mobiiliratkaisut sekä idcards.fi ja portal plus tilausjärjestelmät.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

- Haluamme panostaa kotimaiseen työhön ja palveluun sekä omassa toiminnassamme että hankinnoissamme. Yrityksellemme tämä merkitsee korkeatasoisia tuotteita ja palveluita. Digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmillemme on myönnetty Avainlippu osoituksena Suomessa suunnitellusta ja tuotetusta tuotteesta, toimitusjohtaja Mikael Strang CardPlussalta kommentoi.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista s

More

Tiimiyrittäjyys on tuonut menestystä ja Vuoden yrittäjä -palkinnon

TIEDOTE

Tiimiyrittäjyys on tuonut menestystä ja Vuoden yrittäjä -palkinnon

Espoon Yrittäjien hallitus on valinnut Espoon Vuoden yrittäjiksi CardPlus Group Oy:n perustajatiimin tasavertaiset omistajat toimitusjohtaja Mikael Strangin sekä yrityksen johdossa toimivat Virpi Puumalaisen, Mirva Jalavan, Jarkko Toivosen ja Jari Toivosen. Espoon Yrittäjien strategiassa halutaan kannustaa tiimiyrittäjyyteen ja yrittäjien keskinäiseen yhteistyöhön.

”Tunnistamisratkaisuja tarjoava CardPlus on loistava esimerkki, kuinka tiimiyrittäjyys tarjoaa pohjan yrityksen kasvulle jo heti toiminnan käynnistymisen jälkeen. Kun viisi henkilöä lähtee yhdessä liikkeelle, he muodostavat merkittävän kokoisen yrityksen jo heti yritystoimintaa startattaessa. Silloin on huomattavasti helpompaa ja riskittömämpää lähteä kasvattamaan yritystä uusilla rekrytoinneilla”, toteaa Espoon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Repo. Ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän CardPlus palkkasikin jo kolme kuukautta perustamisen jälkeen.

Yhdeksän vuotta sitten perustettu CardPlus Oy teki heti ensimmäisenä toimintavuonna puolen miljoonan euron liikevaihdon. Liikevaihto on noussut nyt jo 6,6 miljoonaan euroon ja liikevoitto 13,5 prosenttiin. Yritys työllistää 24 vakituista henkilöä sekä ison joukon kiireapulaisia. CardPlus on myös kansainvälistynyt ja toimii nykyisin Suomen ohella Virossa ja Ruotsissa.

Yrittäj

More

Lompakko-palvelu uudistuu

Lompakko-palvelu uudistuu

CardPlus Technologies Oy on käynnistänyt digitaalisten palvelujen kehityshankkeen, jonka lopputuloksena syntyy uusia tuotteita CardPlussan tunnistautumisen ja mobiilipalveluiden valikoimaan. Hanketta varten on haastateltu nykyisiä asiakasyrityksiä ja -yhteisöjä tavoitteena saada riittävä ymmärrys niistä tarpeista, joihin uudet digitaaliset palvelut voivat vastata.
Nyt kehitettävistä digitaalisista palveluista muodostuu uusi tuoteperhe. Tuoteperheeseen kuuluvat palvelut kaupan yrityksille sekä jäsenliitoille ja yhdistyksille. Uudet palvelut tulevat asteittain loppuvuoden 2018 ja kevään 2019 aikana korvaamaan nykyiset Lompakko- ja Lompakko Plus -palvelut.

Lisätietoja:
Mikael Strang, toimitusjohtaja, CardPlus Oy, puh. 040 455 4301
mikael.strang@cardplus.fi, www.cardplus.fi

More

Hyvää ja virkistävää kesää!

Kesä on vasta aluillaan mutta olemme saaneet jo nauttia hyvän tovin kauniista ilmoista ja päivän paisteesta. Kesää on kuitenkin vielä jäljellä ja useita ihania kesäpäiviä tulossa rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Vietät kesää sitten lomaillen tai työn äärellä, voit olla meihin yhteydessä tarpeen mukaan, sillä myyntimme, tuotantomme ja tukemme palvelevat läpi kesän normaalisti.

Hyvää ja virkistävää kesää!

More

Nya svenska ID06 väljer CardPlus

Nya svenska ID06 väljer CardPlus

Det svenska ID06 AB har valt CardPlus Sverige AB som leverantör av det nya säkra ID06-kortet.  Chipet i de nuvarande kortet, EM och Mifare Classic, uppfyller inte längre dagens säkerhetskrav, varför det nya kortet förses med ett Java-kompatibelt chip, som bygger på öppen teknik. Detta möjliggör utvecklandet av nya, innovativa lösningar och eftersom kortet fungerar i Microsoft-miljö kan kortet bl.a. användas till; inpassering, för att låsa utrymmen med värdefullt innehåll, öppna en dator och att öppna specifika program.

Kortleveransen innefattar 1 milj. kort, chipinitialisering samt leveranser till de svenska ID06-medlemsföretagen. CardPlus AB kommer dessutom att erbjuda kortläsare som är anpassade efter marknadens nya behov.

ID06 AB

ID06 kommer nu med en ny standard för ID06-kort som bygger på PIV standard. ID06-kort emulerar MIFARE Classic för att stödja befintlig utrustning som används idag. Flera av våra ackrediterade applikationsleverantörer har dock valt att börja anpassa sina applikationer till den nya säkra standarden.

Den standard vi valt är en öppen standard, vilket inte låser in partners till en viss leverantör, utan tillåter nya innovationer som hjälper till att digitalisera arbetsplatser. Förutom ett nytt fysiskt kort så kommer det även ett Mobilt ID06-kort med samma höga säkerhet som det fysiska kortet.

I april tryckte vi ID06-kort med

More

CardPlus on valittu ID06 korttien toimittajaksi

Ruotsalainen ID06 valitsi CardPlus:n toimittajakseen

Ruotsalainen ID06 on valinnut uuden, turvallisen ID06-korttinsa toimittajaksi CardPlus Sverige AB:n.
ID06 standardin mukaiset henkilökortit ovat olleet jo pitkään vaatimus rakennustyömailla.
Nykyisen kortin sirut, EM ja Mifare Classic, eivät enää vastaa tämän päivän turvallisuus-vaatimuksia, siksi uuteen korttiin valittiin Java-yhteensopiva siru.

Java-yhteensopiva siru mahdollistaa uusien, innovaatiivisten ratkaisujen kehittämisen ja kortti toimii mm-kulunvalvontajärjestelmissä, mobiililaitteissa, tietokoneissa, web-selaimissa ja arvotavaran lukitsemiseen.

Korttitoimitus käsittää 1 milj. korttia, sirualustukset sekä toimitukset ruotsalaisille ID06-yhteistyöyrityksille. CardPlus AB tulee lisäksi tarjoamaan parannettuja kortinlukijoita vastaamaan markkinoiden uusiin tarpeisiin.

ID06 AB
Uudet ID06-kortit perustuvat PIV-standardiin, kortit emuloivat MIFARE Classic:ia joka mahdollistaa jo olemassa olevan infrastruktuurin käytön. Useat valtuuttamamme sovellustoimittajat ovat jo siirtyneet soveltamaan uutta, turvallisempaa standardia sovelluksissaan.

Uusi avoimen alustan standardi ei lukitse yhteistyökumppaneita tiettyyn toimittajaan, vaan edesauttaa uusia innovaatioita digitalisoimaan työpaikkoja. Fyysisen kortin lisäksi tuodaan markkinoille myös mobiilikortti samalla korkealla turvallisuustasolla.

Huhtikuussa painatimme uuden standardin ja teknolog

More

CardPlus on mukana Onhan Siinä Avainlippu-kampanjassa

CardPlus lehdistötiedote 25.4.2018

CardPlus Oy mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

CardPlus Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla.

-          Lähdimme mukaan kampanjaan, koska se vastaa yrityksemme arvoja. Haluamme panostaa kotimaiseen työhön ja palveluun sekä omassa toiminnassamme että hankinnoissamme. Yrityksellemme tämä merkitsee  korkeatasoisia tuotteita ja palveluita. Tuotannollemme on myönnetty Avainlippu osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta, toimitusjohtaja Mikael Strang CardPlussalta kommentoi.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää palvelulle, joka on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki palveluun kohdistuvat kustannukset. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Kolmevuotisella Onhan siinä Avainlippu -kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa nostaa Avainlipun sille kuuluvaan arvoon.

-          Tutkimustulokset kertovat, että suomal

More

Tietosuoja-asetus (GDPR) aiheuttaa muutoksia toimitusehtoihin

Tietosuoja-asetus (GDPR) aiheuttaa muutoksia toimitusehtoihin

Uuden tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa kaikissa EU-maissa 25.5.2018 alkaen. Tämä tuo mukanaan myös muutostarpeita CardPlus Oy:n ratkaisuiden toimitusehtoihin.

1.4.2018 päivitimme yleiset toimitusehtomme ja yhdistimme ehtoihin tiedon käsittelysopimuksen (DPA).

Uudet toimitusehdot voit ladata web sivuiltamme täältä

Pitääkö minun tehdä jotakin?
1.4.2018 alkaen teillä on GDPR vaatimusten mukainen tietojen käsittelyä koskeva sopimus (DPA) kanssamme osana yleisiä toimitusehtojamme. Teidän ei tarvitse tehdä mitään, sopimuksen voimaan saattamiseksi. On tärkeää huomata, että tämä oikeudellinen sopimus on perusta GDPR-vaatimusten täyttämiselle. Tietojen todellinen käsittely on kunkin yksittäisen yrityksen vastuulla.

Mikäli teillä on asiaan liittyviä kysymyksiä, vastaamme mielellämme.

More

YouTube-kanavamme on avattu. Tervetuloa tutustumaan!

Jo nyt löydät kanavastamme esimerkiksi muovikorttitulostimien käyttöön ja pikahuoltoon ohjevideoita.
Tervetuloa tutustumaan täältä!

More

Nähdään Gastro Helsinki 2018 messuilla

Tule tutustumaan hygieeniseen, nopeaan ja kustannustehokkaaseen tapaan tehdä hintakyltit ja -etiketit Gastro Helsinki 2018 messuille 14-16.3.2018 osastollemme 6n55.

Esittelemme messuilla Evolis Edikio ratkaisun kylttien valmistamiseksi. Kaikki tarvittava kätevästi yhdessä paketissa: tulostin, ohjelmisto, kyltit ja värinauha.

More

Haemme työntekijää korttituotantoomme

Haemme työntekijää korttituotantoomme.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta korttituotantoomme. Tuotantotyöntekijän vastuulla on erilaisten tunnisteiden, kuten henkilö-, kulku-, jäsen- ja kanta-asiakaskorttien tilausten käsittely, tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen asiakkaille.

Edellytämme hakijalta hyviä tietotekniikkataitoja, kykyä ja halua oppia uusia asioita, järjestelmällisyyttä, reippautta, paineensietokykyä ja nuhteetonta taustaa. Työssä menestyminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla toimimaan vastuullisesti osana tiimiä.

Eduksi katsomme harrastuneisuuden tietotekniikassa sekä erityisesti kuvankäsittelyssä (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign) sekä tietokantojen (MS Access ja MySql) perusteiden tuntemisen. Koulutustaustana toimii erinomaisesti tietotekniikka- tai elektoniikka-asentajan tutkinto tai vastaava ammattillinen koulutus.  Kielitaitovaatimuksena sujuva suomen kieli ja vältt

More

Laajennamme toimitilojamme

Toimitilojemme laajennus Espoon Koskelossa on käynnistynyt. Uudet toimitilat mahdollistavat meille asiakaspalvelun kehittämisen ja liiketoiminnan kasvun. Uusien neuvottelu- ja työtilojen lisäksi rakennamme Showroomin tuote-esittelyitä varten.

Käynnissä oleva laajennus valmistuu helmi- maaliskuun tienoilla. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti rakennustöiden lomassa.

Toimitilojamme on laajennettu aiemminkin useaan otteeseen toiminnan kasvaessa ja tätä nykyä CardPlus Oy työllistääkin jo yli 25 tunnistautumisen alan ammattilaista.

 

More

Android OS päivitys voi aiheuttaa ongelmia Lompakko-sovelluksen toiminnassa

Uusimmassa Android päivityksessä on havaittu ongelmia, jotka saattaa vaikuttaa Lompakko -sovelluksen toimintaan. Ongelmia on esiintynyt ainakin Huawei puhelimissa.

Android päivityksessä on sovellukset siirretty backupiin ja käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen sovellukset on palautettu takaisin. Tämän jälkeen Lompakko -sovellus kysyy uudestaan aktivointikoodia.

Mikäli Android pyytää syöttämään uudestaan aktivointikoodin, niin poista Lompakko –sovellus ja lataa se uudestaan suoraan Google Play:stä takaisin. Tämä palauttaa kortin sovellukseen.

 

More

Laskutusosoitteemme muuttuu

Arvoisa yhteistyökumppanimme,

Laskutusosoitteemme muuttuvat 1.1.2018 alkaen. Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen.
Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Verkkolaskut

CardPlus Oy
y-tunnus 2784644-4
Verkkolaskuosoite (OVT): 003727846444
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.
Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: 27846444@scan.netvisor.fi

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
CardPlus Oy
27846444
PL 100
80020 Kollektor Scan

Lisätietoja:
Virpi Puumalainen
virpi.puumalainen@cardplus.fi
puh. 040 455 4302

 

More

CardPlus selkeyttää toimintojaan

CardPlus selkeyttää toimintojaan

CardPlus Oy toteuttaa 1.1.2018 yritysjärjestelyn, jossa nykyisestä CardPlus Oy:stä tulee konsernin emoyhtiö ja samalla sen nimi muuttuu CardPlus Group Oy:ksi.

Emoyhtiön alle sijoittuu jo entuudestaan kaksi aiempaa tytäryhtiötä, CardPlus Technologies Oy sekä CardPlus International Oy.

Nyt vuoden vaihteessa sinne sijoitetaan myös uusi kolmas tytäryhtiö, johon siirretään emoyhtiön korttiliiketoiminta. Uuden yhtiön nimi tulee olemaan CardPlus Oy ja sen y-tunnus on 2784644-4 ja se on 100% emoyhtiön omistama.

Uudistuksella haluamme turvata perinteisen korttiliiketoiminnan ja sen riippumattomuuden
yhtiön muusta liiketoiminnasta.

 

CardPlus to reorganize its organisational structure

CardPlus, a leading provider of plastic card personalization services in Finland, will change its organisational structure on January 1 2018, in which the current CardPlus Oy becomes a parent company and at the same time changes its name to CardPlus Group Oy.

Two already existing subsidiaries, CardPlus Technologies Oy and CardPlus International Oy, are placed under the new parent company.
Starting January 1st 2018, a third subsidiary will be established for the plastic card business. The name of the new company will be CardPlus Oy, its business ID is 2784644-4, and it will be 100% owned by the parent company.

The new structure is designed to ensure a closer connection with o

More

Joulutervehdys

 

Vuosi 2017 lähenee loppuaan. CardPlussan vuoteen on mahtunut paljon:

uudistimme tuotantolinjojamme, laajensimme toimitilojamme, tiimiimme tuli lisää osaajia ja

vietimme ikimuistoiset Venetsialaiset muutamia kohokohtia mainitaksemme.

 

Nyt on tullut aika hengähtää ja nauttia joulun ajasta. Kun touhut on touhuttu ja kiire hellittää on vihdoin tilaisuus pysähtyä ja nauttia pelkästä olemisesta ja läheisten seurasta.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2018!

 

Antamisen ilo kuuluu jouluun. Päätimme, että tänäkin vuonna haluamme antaa joulukortteihin ja -tervehdyksiin

varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Jouluapua yhteisön kautta kanavoitavan rahallisen tuen lisäksi

järjestimme yhdelle apua tarvitsevalle perheelle heidän toiveiden mukaisen joulun kuusineen, herkkuineen ja lahjoineen.

 

More

Black Friday tarjoukset

Perjantaina 24.11.2017 kaikki tarviketilaukset -25%!

Tarjous koskee perjantaina 24.11.2017 tehtyjä tilauksia tulostustarvikkeista ja -korttipidikkeistä varastosta.

Tartu tarjoukseen ja tilaa nyt tarvikkeet edullisesti.

Tilauksen voit laittaa sähköpostilla osoitteella myynti@cardplus.fi tai soittamalla puh. 020 741 7430.

 

More

CardPlus Oy ja Veikkaus Oy sopimukseen uusien Veikkaus-korttien toimittamisesta

CardPlus lehdistötiedote 30.10.2017 klo 13.00

 

CardPlus Oy ja Veikkaus Oy sopimukseen uusien Veikkaus-korttien toimittamisesta

CardPlus Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen uusien sirullisten etäluettavien RFID Veikkaus- korttien toimittamisesta. Sopimus kattaa korttien valmistuksen, yksilöinnin ja postituksen kortinsaajalle.

CardPlus Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strang kertoo yrityksen investoineen kuluvana vuonna nimenomaan tuotekehitykseen sekä uusiin tekniikkoihin, joten tuotantolinjamme pystyvät yksilöimään etäluettavia RFID-sirullisia kortteja nopeasti ja luotettavasti. ”Paikallisena kotimaisena toimijana pystymme mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja kehittämään toimintaamme nopeasti. Kaikkien Veikkaus-korttien uusiminen alkuvuoteen 2018 mennessä onnistuu uusilla tuotantolinjoilla hyvin ja pystyimme vastaamaan asiakkaan asettamiin aikataulutoiveisiin”, Strang sanoo.

Veikkaus Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtaja Ari Aarnihuhta kertoo jo yli 2 miljoonan suomalaisen liittyneen Veikkauksen Etuasiakkaaksi. ”Laajentaaksemme Etuasiakkaiden mahdollisuuksia asioida ja pelata Veikkauksen pelejä tunnistautuvana päivitämme kaikki Veikkaus

More

Uusi HID® FARGO® DTC1500 tulostin

HID® FARGO® tuo Marraskuussa 2017 markkinoille uuden tulostimen Professional-sarjaan.

DTC1500 on ammattilaistason tulostin kustannustehokkaaseen tulostukseen. Valmiilla helposti hyödynnettävillä ominaisuuksilla lisäät henkilökortin ja kortinvalmistuksen turvallisuuden uudelle tasolle.

Innovatiiviset tulostimeen sisältyvät ja helposti käyttöön otettavat toiminallisuudet mm:

Yksilöllinen vesileima tulostettavissa kortteihin
Tulostetun tiedon hävittäminen käytetystä värinauhasta
Salasanasuojaus ja AES 256 salaus tietoturvan kasvattamiseksi

 

More

Nimitysuutisia 16.10.2017

Syksyn aikana on tapahtunut muutoksia tunnistautumisen ratkaisuihin keskittyneen CardPlus Oy:n hallinnossa

Sirpa Toivonen henkilöstöpäälliköksi

Henkilöstöpäälliköksi on nimitetty 1.10.2017 alkaen Sirpa Toivonen. Sirpan tehtävänä on yrityksen henkilöstön suunnittelu ja kehittäminen, henkilöstön työhyvinvointi sekä organisaation ja esimiesten tuki henkilöstöasioissa. Lisäksi Sirpa toimii yrityksen tuotannossa ja tuotannon suunnittelussa.

 

Heidi Ramstedt-Otava markkinointipäälliköksi

Markkinointipäälliköksi on nimitetty 16.10.2017 alkaen Heidi Ramstedt-Otava. Heidin tehtävänä on yrityksen markkinoinnin kehittäminen sekä markkinointitoimenpiteistä vastaaminen. Lisäksi Heidi aiemman toimenkuvansa mukaisesti toimii myynnin tukena sekä kuuluu yrityksen tuotekehitystiimin.

 

More

Lahjakortit joulumyyntiin – vielä ehdit tilata!

Lahjakorttikauppa käy ennätystahtiin ennen joulua. Sopivaa joululahjaa miettivälle lahjakortti on helppo valinta, sillä näin lahjansaaja voi hankkia taatusti sopivan tuotteen.

Vielä ehdit tilaamaan näyttävät lahjakortit yrityksellesi jouluksi.

Ota yhteyttä, kerromme lisää vaihtoehdoista!

More

Uusi hygieeninen tapa tehdä hintakylttejä!

Nyt on saatavilla ratkaisu tehdä EU:n määräysten mukaisia hygieenisiä, kestäviä hintakylttejä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tutustu tarkemmin tästä linkistä.

Tilaa esitteemme ja katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

More

CardPlus Oy ja Arti Grafiche Julia S.p.A aloittavat yhteistyön

CardPlus lehdistötiedote 7.9.2017 klo 12.00

 

CardPlus Oy ja Arti Grafiche Julia S.p.A aloittavat yhteistyön innovatiivisten NFC ratkaisujen tuottamisesta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa

CardPlus Oy ja  Arti Grafiche Julia S.p.A ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta NFC4ALL tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

CardPlus Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strang kertoo uusien tuotteiden tulevan tukemaan ja laajentamaan tämänhetkistä tuote- ja palvelutarjontaa. ”Jatkossa voimme entistä kattavammin tarjota asiakkaillemme huippuluokan osaamista ja teknologiaa. Yhteistyön myötä tuotevalikoimamme laajenee erilaisiin lippuratkaisuihin, joissa voimme tarjota tapahtumajärjestäjille innovatiivisia ratkaisuja kopioinnin estämiseen ja tiedonsiirtoon asiakkaan kanssa. NFC4ALL tuo myös useita mahdollisuuksia perinteisiin muovikortteihin, lahjakortin antaja voi esimerkiksi tallentaa kortille oman onnitteluvideon ”, Strang sanoo.

NFC4ALL on Italialaisen Arti Grafiche Julia S.p.A:n tuote.  Arti Grafiche Julia S.p.A tuottaa turvallisia lippu- ja korttiratkaisuja yli 30 maahan Euroopassa ja muualla. Vahva osaaminen on keskittynyt RFID tuotteisiin viimeisen 10 vuoden aikana. Arti Grafiche Julia S.p.A toimitti mm. kesällä 2017 liput konserttiin Modena Parkissa. Konsertissa oli yli 200 000 osallistujaa ja se oli ensimmäinen tämän kokoluokan konsertti missä hyö

More

NFC luo mahdollisuuksia

Mitä jos jäsenkorttia puhelimelle näyttäessä ohjattaisiin jäsen suoraan jäsensivuille, kanta-asiakaskortilla näkisi päivän tarjoukset tai lahjakortilla lähimmät käyttökohteet?

NFC on kustannustehokas ja helposti hyödynnettävä teknologia moniin eri käyttökohteisiin, esimerkiksi nettisivuille ohjaamiseen, yhteystietojen välittämiseen, viestin tai kuvan lähettämiseen, maksamiseen ja muuhun tiedonsiirtoon kahden laitteen välillä. Nykyään useimmissa älypuhelimissa on NFC ominaisuus, joten tekniikka on lähes jokaisella käytettävissä.

CardPlus on vahvasti mukana NFC kehityksessä. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitä ideoita sinä voisit NFC teknologialla toteuttaa!

 

More

Haetaan tuotantotyöntekijöitä

Toimintamme kasvaessa haemme nuorekkaaseen joukkoomme luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita tuotantotyöntekijöitä sekä vakituiseen että osa-aikaiseen työsuhteeseen Espoon Koskelossa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Emme edellytä aiempaa kokemusta tuotantotyöstä, oikealla asenteella pärjäät hyvin. Tietotekniset taidot katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, joustavat työajat ja vakavaraisen suomalaisen yrityksen tuen kasvaaksesi muovikorttialan tuotannon osaajaksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä 30.9.2017 mennessä ja kerromme lisää rekrytointi@cardplus.fi.

More

Uusi CardExchange Producer V10 on saatavilla

CardExchange korttitulostusohjelmien uusin versio on nyt julkaistu ja saatavilla. CardExchange Producer v10 tuo mukanaan uusia ominaisuuksia sekä käytön helppoutta ja nopeutta.

Tilaa esite ja tutustu ominaisuuksiin. Päivittäminen uusimpaan versioon käy kauttamme nopeasti ja joustavasti!

More

Uudet nettisivut avattu!

CardPlus Oy:n uudet nettisivut on avattu! Uusilla sivuillamme haluamme kertoa paremmin palveluistamme, osaamisestamme ja ajankohtaisista asioista. Lisäksi sivujen ulkoasua on päivitetty.

Kuulemme mielellämme palautteesi uusista nettisivuistamme ja muustakin toiminnastamme! Voit antaa palautteesi omalle yhteyshenkilöllesi, yhteystiedot löydät täältä, puhelinnumerot ja sähköpostisosoitteet ovat edelleen tutut ja turvalliset.

Toivotamme kaikille aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

More

Lähetä viesti