CardPlus Oy;n tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä on ISO/IEC 27001 sertifioitu.

Tietosuoja on tärkeä asia ja se tarkoittaa tietojen asianmukaista käsittelyä. Neuvomme asiakkaitamme mielellämme henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa ja tietojen turvallisessa siirrossa tuotantoomme.

ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä muodostaa yhdessä ISO 9001 sertifioidun laadunhallintajärjestelmän ja ISO 14001 sertifioidun ympäristöjärjestelmän  kanssa vaikuttavan, yhtenäisesti kehitetyn ja ylläpidettävän johtamisjärjestelmän.

Olemme rakentaneet tietoturvalliset kanavat tietojen siirtoon ja tarjoamme käyttöönne vaatimukset täyttävät tilausjärjestelmät. Tilausjärjestelmillemme on myönnetty Avainlippu merkkinä Suomessa tuotetusta palvelusta. Tämä takaa teille joustavan ja tarvittaessa helposti tarpeisiinne mukautuvan palvelukokonaisuuden.

ISO/IEC 27001 sertifiointi takaa arvokkaiden tietojen suojaamisen jatkuvasti kasvavilta tietoturvariskeiltä. Valitsemalla yhteistyökumppaniksi ISO/IEC 27001 sertifioidun yrityksen tiedät, että riskien hallintaan panostetaan ja toimintaa kehitetään jatkuvasti ja luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland