Saat kauttamme kaikki muovikorttien yksilöintipalvelut suunnittelusta postitukseen.

Yksilöimme kaikki muovikortit joustavasti haluamallanne tavalla. Muovikortin yksilöintejä on monenlaisia ja kartoitamme aina tarpeenne ja palvelemme joustavasti. Nopeat toimitusaikamme pätevät myös muovikorttien yksilöinneissä. Uusinta tekniikkaa olevat tuotantolinjamme mahdollistavat isojenkin erien korttitoimitukset nopeasti ja luotettavasti.

Tuotantoaineistojen siirtoon käytettävissänne ovat tietoturvalliset tilausjärjestelmämme.

Perinteinen muovikortin yksilöinti on esim. jäsenkorttiin tulostettu jäsenen nimi ja jäsennumero. Muovikorttitulostimella tehtävä yksilöintitulostus voi olla yksivärinen tai monivärinen. Yksivärinen yksilöinti voidaan tehdä myös metalliväreillä (kultainen ja hopea). Lahjakorteissa yksilöinti voi olla viivakoodi, joka viivakoodinlukijan kautta toimii kassajärjestelmän kanssa.

Pankkikorteista tuttua kohokirjoitusta eli pistotusta voidaan myös toteuttaa jäsenkortteihin ja muihin muovikortteihin. Kohokirjoitus on värjättävissä esimerkiksi kultaiseksi ja hopeiseksi. Sirullisissa korteissa tai magneettinauha-korteissa yksilöinti puolestetaan toteutetaan näkyvien yksilöintien lisäksi koodaamalla sirulle tai magneettiraidalle tietoa.

Vastataksemme asiakastarpeisiimme olemme lisänneet tuotantolaitteisiimme pistotinkirjoittimen, joka kirjoittaa Braillea eli pistekirjoitusta. Pistekirjoittimen avulla pystymme valmistamaan muovikortteja myös näkövammaisille entistäkin paremmin. Olemme ylpeä siitä, että voimme palvella myös erityistarpeissa muovikorttien osalta.

Pitkä kokemuksemme ja asiantuntemuksemme auttaa löytämään juuri teille soveltuvan ratkaisun.

Kauttamme saat myös laskujen ja mainosten postitukset nopeasti ja edullisesti.

Kaikille tuotanto- ja huoltopalveluillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland