Saat meiltä RFID- ja NFC- tunnisteet eri käyttötarpeisiin.

Muovikortti, avaimenperä, ranneke tai tarra, tarvitset tunnisteen missä muodossa tahansa, voimme sen toimittaa. Tuomme tunnisteet itse maahan ja valikoitujen luotettavien toimittajiemme tuotteille annamme toimivuustakuun.

Varastovalikoimassa vähittäismyyntiehdoin saatavilla mm. tarroina, kortteina tai avaimenperinä yleisimmät sirumallit kuten NXP ja FUDAN Mifare 1K, Mifare Ultralight ja Mifare Desfire.

Tunnisteen avulla käy helposti maksaminen, kulunvalvonta ja turvatulostus.

RFID-tunnisteen voi hyvin lisätä myös jäsen-, kanta-asiakas- ja henkilökortteihin. Pystymme tuotannossamme tarvitaessa myös koodaamaan sirut ja toimittamaan takaisin sirujen UID tiedot.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät 125 KHz ja 13,56 MHz taajuuksilla sekä UHF-taajuuksilla toimivat sirut.

Tilaa tunnisteet kätevästi verkkokaupastamme.

Olemme vahvasti mukana RFID- ja NFC-tunnisteiden kehityksessä ja rakentamassa uusia käyttökohteita- ja toiminnallisuuksia.

RFID- ja NFC-tarrat

RFID- ja NFC-tarrat ovat osa tuotevalikoimaamme. Toimitamme RFID- ja NFC-tarrat niin painatuksilla kuin ilman. RFID- ja NFC-tarroja on saatavilla useaa eri kokoa.

RFID- ja NFC-tagit

Valikoimassamme on useita erilaisia RFID- ja NFC-tagejä toimitukseen suoraan varastosta. Lisäksi toimitamme RFID- ja NFC-tagit  omalla painatuksella nopeilla toimitusajoilla. RFID- ja NFC-tageja on useita eri malleja.

RFID- ja NFC-kortit

Painamattomia RFID- ja NFC- kortteja löytyy eri sirutyypeillä ja taajuuksilla suoraan varastosta. Saat RFID- ja NFC-kortit myös painettuna omalla ulkoasulla ja yksilöityinä nimi, numero tai muulla tiedolla.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland