Haemme myyntitiimiimme vahvistusta

CardPlus on täysin kotimainen tunnistautumisen ratkaisuita tuottava yritys. Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset kortit, kuten kanta-asiakas-, jäsen-, lahja- ja henkilökortit, RFID-tunnisteet, korttitulostimet tarvikkeineen sekä yksilöinti- ja postituspalvelut. Olemme ylpeästi Avainlippu-toimija ja tietoturvallisuus ja korkea laatu on avaintekijöitä toiminnassamme.

Etsimme nyt joukkoomme lisävahvistukseksi myyntihenkistä henkilöä, joka haluaa kasvaa tunnistautumisen tuotteiden asiantuntijaksi iloisessa tiimissämme. Toimenkuvaan kuuluu uusasiakashankinta ja liidien kontaktointi sekä tarjousten ja tilausten käsittely. Työ on B2B-myyntiä ja yrityksemme uudet digitaaliset ratkaisut ovat pääasiallinen tuotteesi.

Työssä onnistumisessa edellytyksenä on teknisten asioiden hyvä omaksumiskyky, sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito sekä aktiivinen kiinnostunut asenne.

Tarjoamme vakituisen työn, hyvät työsuhde-edut sekä loistavien työkaverien tuen.

Jos näet itsesi tunnistautumisen asiantuntijana meidän kanssamme, lähetä hakemuksesi 11.6.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@cardplus.fi ja kerro miksi haluaisit liittyä joukkoomme.

 

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Jarkko Toivonen

puh. 040 455 4304

jarkko.toivonen@cardplus.fi

 

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2023 CardPlus Finland