CardPlus Group Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti

Yhtiön kaikki palvelut ovat nyt kansainvälisen sertifioinnin piirissä. Sertifikaatit kattavat sekä laadunhallintajärjestelmän (ISO 9001:2015) että tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän (ISO/IEC 27001) vaatimukset.

Kiwa Inspectan myöntämän sertifikaatin myötä nyt sertifioitu laadunhallintajärjestelmä muodostaa yhdessä jo aiemmin myönnetyn ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän kanssa vaikuttavan, yhtenäisesti kehitetyn ja ylläpidettävän johtamisjärjestelmän.

ISO 9001:2015 sertifikaatti osoittaa CardPlussan toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. Laadunhallintajärjestelmän eheyttä ja standardin vastaavuutta seurataan ja toimintaa mitataan, analysoidaan ja kehitetään jatkuvasti.  Toimintaa kehittämällä pystytään toimittamaan asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluja kilpailukykyisesti. ISO 9001 on tunnetuin laadunhallinnan standardi ja se perustuu ajatukseen jatkuvasta parantamisesta.

“Toiminnan kehittäminen ei suinkaan lopu sertifikaatin saamiseen, vaan tämä on pohja toimintamme laadulle jatkossakin. Toimintamme periaatteisiin kuuluu jatkuva parantaminen ja kehittäminen sekä se, että valmistamamme tuotteet ja palvelut ovat korkealaatuisia ja täyttävät asiakkaidemme vaatimukset. Kehittämiseen orientoitunut ajattelutapa on aina ollut osa yrityksiemme arvoja” toteaa toimitusjohtaja Mikael Strang ja jatkaa ”Kiitos standardin saavuttamisesta kuuluu jokaiselle CardPlussalaiselle! Vain yhdessä kehittämällä niin jokapäiväistä tekemistämme kuin laajemmin toimintaamme, voimme olla alamme huippuja ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin. ”

Kiwa Inspecta – Inspecta Sertifiointi Oy:n kanssa yhteistyö sertifiointiprosesseissa on jatkunut jo lähes kymmenen vuotta. Sertifiointiprosessi sujui Kiwa Inspectan asiantuntijoiden kanssa tälläkin kertaa tehokkaasti ja hyvässä yhteistyössä.

 

Lisätietoja

Mikael Strang, toimitusjohtaja, CardPlus Oy, puh. 040 455 4301
mikael.strang@cardplus.fi

 

 

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2023 CardPlus Finland