CardPlus on valittu ID06 korttien toimittajaksi

Ruotsalainen ID06 valitsi CardPlus:n toimittajakseen

Ruotsalainen ID06 on valinnut uuden, turvallisen ID06-korttinsa toimittajaksi CardPlus Sverige AB:n. ID06 standardin mukaiset henkilökortit ovat olleet jo pitkään vaatimus rakennustyömailla. Nykyisen kortin sirut, EM ja Mifare Classic, eivät enää vastaa tämän päivän turvallisuus-vaatimuksia, siksi uuteen korttiin valittiin Java-yhteensopiva siru.

Java-yhteensopiva siru mahdollistaa uusien, innovaatiivisten ratkaisujen kehittämisen ja kortti toimii mm-kulunvalvontajärjestelmissä, mobiililaitteissa, tietokoneissa, web-selaimissa ja arvotavaran lukitsemiseen.

Korttitoimitus käsittää 1 milj. korttia, sirualustukset sekä toimitukset ruotsalaisille ID06-yhteistyöyrityksille. CardPlus AB tulee lisäksi tarjoamaan parannettuja kortinlukijoita vastaamaan markkinoiden uusiin tarpeisiin.

ID06 AB

Uudet ID06-kortit perustuvat PIV-standardiin, kortit emuloivat MIFARE Classic:ia joka mahdollistaa jo olemassa olevan infrastruktuurin käytön. Useat valtuuttamamme sovellustoimittajat ovat jo siirtyneet soveltamaan uutta, turvallisempaa standardia sovelluksissaan.

Uusi avoimen alustan standardi ei lukitse yhteistyökumppaneita tiettyyn toimittajaan, vaan edesauttaa uusia innovaatioita digitalisoimaan työpaikkoja. Fyysisen kortin lisäksi tuodaan markkinoille myös mobiilikortti samalla korkealla turvallisuustasolla.

Huhtikuussa painatimme uuden standardin ja teknologian ID06-kortteja, jotka turvallisuuden lisäämiseksi tullaan yksilöimään lasertulostuksella. Uusi käyttöliittymä on entistä turvallisempi yrityksille ja käyttäjille.

Yritykset voivat liittyä ID06-yhteisöön ja aloittaa korttien tilaamisen 20. elokuuta 2018.

Taustatietoa

CardPlus Sverige AB on osa CardPlus Group:ia. Muut tytäryhtiöt ovat CardPlus Oy (muovikorttien liiketoiminta) sekä CardPlus Technologies (mobililiratkaisut ja IT-järjestelmät).
Vuonna 2017 konsernilla oli 25 työntekijää ja liikevaihto oli 6,5 M€
Yrityksen kotipaikka on Espoossa.

ID06-järjestelmään on Ruotsissa liittynyt 78 000 yritystä
Aktiivisia ID06-kortinhaltijoita on 790 000
5 valtuutettua toimittajaa hoitaa ID06-korttien yksilöinnin
ID06-sovelluksia hallinnoi 15 valtuutettua toimittajaa
Kevään 2018 aikana tullaan ID06-kortti vaihtamaan uuteen turvallisempaan ympäristöön

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2022 CardPlus Finland