CardPlus Oy toimittaa Viron eurooppalaiset sairaanhoitokortit

CardPlus toimittaa Viron eurooppalaiset sairaanhoitokortit

CardPlus Oy toimittaa Viron eurooppalaiset sairaanhoitokortit yhdessä sisaryhtiö CardPlus VM OÜ kanssa. Kaikki korttien yksilöinti- ja postituspalvelut tuotetaan CardPlus Oy:n toimesta Espoossa sijaitsevan pääkonttorin tuotantotiloissa ja yhteistyö sisaryritysten välillä toimii joustavasti ja nopeasti.

CardPlus Oy: n toimitusjohtaja Mikael Strang uskoo, että tämä sopimus on jälleen osoitus luottamuksesta CardPlus Oy:n tuottamille tuotantopalveluille Suomessa. ”Olemme tuottaneet Suomen eurooppalaiset sairaanhoitokortit jo vuosia ja tuotantomme pystyy käsittelemään tiukoillakin toimitusajoilla suuria tilausmääriä. Viron korttien tuottaminen on meille luontevaa ja vahvistaa asemaamme kansainvälisenäkin toimijana” kertoo Mikael Strang.

CardPlus VM OÜ: n toimitusjohtaja Jaan Vainult toteaa tarjouskilpailun voittamisen olleen tärkeää ja sen auttavan edelleen vahvistamaan toimintaa Viron ja Baltian alueella. ”Asiakkaille selkeä etu on mahdollisuus kommunikoida ja hoitaa asiat omalla äidinkielellään ja samalla saada palvelu luotettavalta sertifioidulta toimittajalta” sanoo Jaan Vainult.

Lisätiedot:

Mikael Strang, CardPlus Oy, toimitusjohtaja
mikael.strang@cardplus.fi, puh. 040 455 4301
www.cardplus.fi

Jaan Vainult, CardPlus VM OÜ ja Vaba Maa AS, toimitusjohtaja
jaan@vabamaa.ee, puh +372 506 1050

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2022 CardPlus Finland