CardPlus on valittu Suomen ajokorttien toimittajaksi

Tarjouskilpailun perusteella Traficomin uudeksi korttitoimittajaksi valittiin CardPlus/HID-ryhmittymä

 

Traficomin vastuulla on erilaisten kulkuneuvojen kuljettamiseen ja ammattikuljettajien pätevyyksiin liittyvien korttien valmistuttaminen. Sopimukseen sisältyy yli 20 eri korttityyppiä kaikista liikennemuodoista, muun muassa tieliikenteen ajokortit ja piirturikortit, veturinkuljettajan lupakirja, merenkulkijoiden pätevyyskirjat, vesikulkuneuvojen rekisteröintitodistukset sekä ilmailun miehistökortti.

Vuosittain kortteja valmistetaan noin 460 000. Kaikki korttien yksilöinti- ja postituspalvelut tuotetaan Suomessa CardPlus Oy:n toimesta

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on jälleen valittu Suomen ajokorttien toimittajaksi” kertoo CardPlus Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strang ja jatkaa ”Tämä saavutus heijastaa yrityksemme jatkuvaa sitoutumista laadukkaiden ja teknologisesti kehittyneiden tuotteiden toimittamiseen asiakkaillemme sekä suomalaiselle yhteiskunnalle.”

Sopimukseen sisältyvät myös älykkäät toisen sukupolven ajopiirturikortit sekä niihin liittyvät luottamuspalvelut. CardPlus konserniin kuuluva Nordic Trust Services toimittaa EU asetuksen mukaisia tyyppihyväksyttyjä ajopiirturiratkaisuja Viron lisäksi nyt myös Suomeen osana CardPlus Sverige AB:n ylläpitämää palvelualustaa. ”Tämä sopimus on merkittävä virstanpylväs, ja se heijastaa sitä vankkaa osaamista ja teknistä asiantuntemustamme, jota on pitkäjänteisesti rakennettu turvallisten ID tuotteiden sekä luottamuspalveluiden ympärille” sanoo niistä vastaava kehitysjohtaja Jari Toivonen CardPlus Oy:stä Lisätiedot:

 

Mikael Strang, CardPlus Oy, toimitusjohtaja
mikael.strang@cardplus.fi

Jari Toivonen, CardPlus Oy, kehitysjohtaja
jari.toivonen@cardplus.fi

www.cardplus.fi
www.nordictrustservices.com

 

CardPlus Group Oy toimii sitoutuneesti teknologian kehityksen eturintamassa. Suomen ajokorttien toimittamisen valinta vahvistaa yrityksen asemaa kotimaisella ja kansainvälisellä tasolla. CardPlus Oy ja CardPlus Sverige AB kuuluvat pohjoismaiseen CardPlus Group -konserniin. CardPlus Oy on kotimainen tunnistautumisen ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. henkilö-, jäsen, lahja- ja kanta-asiakaskortit, muovikorttitulostimet tarvikkeineen, RFID tuotteet.

HID toimittamat ratkaisut auttavat hallituksia, yrityksiä ja kouluja yli 100 maassa turvaamaan tunnistautumista ja pääsynhallintaa. HID Global Corporation on osa ASSA ABLOY:ta.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland