CardPlus toimittaa uudet Viron ajokortit

CardPlus Group Oy on saanut sopimuksen Viron ajokorttien toimittamisesta vuodesta 2020. Sopimus sisältää myös toisen sukupolven älykkäiden ajopiirturikorttien toimittamisen.

Kokonaisprojektia johtaa CardPlus VM OÜ yhdessä Vaba Maa AS: n kanssa. Kaikki korttien yksilöinti ja postituspalvelut tuotetaan Espoon pääkonttorissa toimivan CardPlus Oy:n toimesta.

CardPlus Oy: n toimitusjohtaja Mikael Strang uskoo, että tämä sopimus on osoitus luottamuksesta CardPlus Oy:n tuottamille korkean turvallisuuden tuotantopalveluille Suomessa ja uskoo, että tämä antaa yritykselle mahdollisuuden investoida edelleen uuteen teknologiaan ja innovaatioihin.

CardPlus VM OÜ: n ja Vaba Maa AS: n toimitusjohtaja Jaan Vainult toteaa tarjouskilpailun voittamisen olleen tärkeää ja sen auttavan kasvattamaan palveluvalikoimaa ja asiakaskuntaa Baltian alueella.

Älykkäät ajopiirturikortit ja niihin liittyvä luottamustekniikkaratkaisu toimitetaan osana Nordic Trust Services -palvelua ja yhdessä SK ID Solutions AS: n kanssa. Nordic Trust Services on CardPlus Sverige AB: n ylläpitämä palvelualusta. ”Tuotamme Trust Technology- luottamuspalveluita tietojen eheyden ja henkilöllisyyden varmistamiseksi pohjoismaissa. Eurooppalaisten ja kansallisten vaatimusten kiristyessä sekä yhteiskuntiemme prosessien nopeasti digitalisoituessa näemme uusien ja innovatiivisten luottamusrakaisujen ja -palveluiden tarpeen kasvavan nopeasti tulevaisuudessa” CardPlus Group Oy:n kehitysjohtaja Jari Toivonen sanoo.

Lisätiedot:

Mikael Strang, CardPlus Oy, toimitusjohtaja
mikael.strang@cardplus.fi, puh. 040 455 4301
www.cardplus.fi

Jaan Vainult, CardPlus VM OÜ ja Vabamaa AS, toimitusjohtaja
jaan@vabamaa.ee, puh +372 506 1050

 

 

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2022 CardPlus Finland