CardPlussan ympäristöjärjestelmälle on myönnetty ISO14001 sertifikaatti

Sertifikaatti on osoitus siitä, että CardPlus Espoon toimintojen ympäristöjärjestelmä täyttää kansainvälisen standardin vaatimukset, ympäristöasiat on hoidettu hyvin ja jatkuvaan parantamiseen on sitouduttu.

”Ympäristötyö on osa jokapäiväistä toimintaamme ja sertifikaatin mukaisesti sitoudumme hallitsemaan toimintojemme ympäristövaikutuksia niin tuotannossa, hallinnossa, hankinnoissa kuin niihin liittyvissä palveluissa ja tukitoiminnoissa. Panostamme erityisesti kaatopaikkajätteen vähentämiseen, jätteiden kierrätykseen, logististen toimintojen kehittämiseen ja  energiatehokkuuden parantamiseen. Ympäristöjärjestelmä antaa tälle työlle erinomaisen pohjan”, toteaa toimitusjohtaja Mikael Strang.

Asiakkaille sertifioitu johtamisjärjestelmä on tae säännöllisesti ulkopuolisesti auditoiduista toiminnan prosesseista, joita kehitetään jatkuvasti.

”Yhdessä ISO/IEC 27001 sertifioidun tietoturvallisuuden- ja ISO 9001 sertifioidun laadunhallinnan johtamisjärjestelmiemme kanssa tämä nyt sertifioitu ympäristöjärjestelmä antaa vakaan, luotettavan ja vastuullisen kivijalan toiminnallemme. Prosesseja kehittämällä pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin”, jatkaa Mikael.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland