Digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille on myönnetty Avainlippu

CardPlus lehdistötiedote 3.1.2019

CardPlus Technologies Oy:n tuottamille digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Espoossa toimivan yrityksen CardPlus Technologies Oy digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. MagMa Lompakko ja MagMa Sovellus mobiiliratkaisut sekä idcards.fi ja portal plus tilausjärjestelmät.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

– Haluamme panostaa kotimaiseen työhön ja palveluun sekä omassa toiminnassamme että hankinnoissamme. Yrityksellemme tämä merkitsee korkeatasoisia tuotteita ja palveluita. Digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmillemme on myönnetty Avainlippu osoituksena Suomessa suunnitellusta ja tuotetusta tuotteesta, toimitusjohtaja Mikael Strang CardPlussalta kommentoi.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (71 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.
Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

– Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Reetta Mentu kertoo.

Lisätietoja
Mikael Strang, toimitusjohtaja, CardPlus Oy, puh. 040 455 4301
mikael.strang@cardplus.fi

Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, puh 050 561 5030
reetta.mentu@suomalainentyo.fi

CardPlus Technologies Oy on osa CardPlus Group Oy:tä, joka on kotimainen tunnistautumisen ratkaisuihin keskittynyt yritys ja jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. henkilö-, jäsen, lahja-ja kanta-asiakaskortit, muovikorttitulostimet tarvikkeineen, RFID tuotteet ja LOMPAKKO –matkapuhelinsovellus. CardPlus Technologies Oy vastaa konsernin digitaalisten palveluiden tuottamisesta ja ylläpidosta. www.cardplus.fi

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2022 CardPlus Finland