Haemme tuotantotyöntekijää Espooseen

CardPlus on täysin kotimainen tunnistautumisen ratkaisuja tuottava yritys. Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset kortit, kuten kanta-asiakas-, jäsen-, lahja- ja henkilökortit, RFID-tunnisteet, korttitulostimet tarvikkeineen sekä yksilöinti- ja postituspalvelut. Olemme ylpeästi Avainlippu-toimija ja tietoturvallisuus, korkea laatu ja ympäristön huomioiminen ovat avaintekijöitä toiminnassamme. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Koskelossa.

Haemme joukkoomme työntekijää korttituotantoomme.

Edellytämme hakijalta hyviä tietotekniikkataitoja, kykyä ja halua oppia uusia asioita, järjestelmällisyyttä, reippautta, paineensietokykyä ja nuhteetonta taustaa. Työssä onnistumisessa edellytyksenä on uusien asioiden hyvä omaksumiskyky, sujuva suomen kielen ja auttava englannin kielen taito sekä aktiivinen kiinnostunut asenne. Työ on ajoittain 2-vuorotyötä.

Eduksi katsomme harrastuneisuuden tietotekniikassa, Windows -käyttöjärjestelmän tuntemuksen sekä erityisesti kuvankäsittelyohjelmien (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign) sekä relaatiotietokantojen (Access, MySQL jne..) perusteiden tuntemisen.

Koulutustaustana toimii erinomaisesti tietotekniikka- tai elektoniikka-asentajan tutkinto tai vastaava ammattillinen koulutus.

Tarjoamme merkityksellisiä työtehtäviä vastuullisessa yrityksessä, vakaan työympäristön, vakituisen työn, hyvät työsuhde-edut sekä loistavien työkaverien tuen. Iloisessa ja kannustavassa työilmapiirissämme pääset kehittymään tunnistautumisen moniosaajaksi.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 15.6.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cardplus.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Mirva Jalava,
puh. 040 4554 305, mirva.jalava@cardplus.fi

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland