Haemme palvelukseemme tuotantotyöntekijää

CardPlus on täysin kotimainen tunnistautumisen ratkaisuita tuottava Avainlippu-yritys. Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset kortit, kuten kanta-asiakas-, jäsen-, lahja- ja henkilökortit, RFID-tunnisteet, korttitulostimet tarvikkeineen sekä yksilöinti- ja postituspalvelut. Tietoturvallisuus sekä korkea laatu ovat avaintekijöitä toiminnassamme. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Koskelossa.

Haemme työntekijää tuotantoomme

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme työntekijää korttituotantoomme. Tuotantotyöntekijän vastuulla on erilaisten tunnisteiden, kuten henkilö-, kulku-, jäsen- ja kanta-asiakaskorttien tilausten käsittely, tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen asiakkaille.

Edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa, perustason tietoteknisiä taitoja, kykyä ja halua oppia uusia asioita, sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, järjestelmällisyyttä, reippautta, paineensietokykyä ja aktiivista kiinnostunutta asennetta.

Työssä menestyminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja samalla toimimaan vastuullisesti osana tiimiä. Työaika sovitaan tarpeen mukaan.

Työhön koulutetaan työn ohessa.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä loistavien työkaverien tuen.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen 30.11.2023 mennessä rekrytointi@cardplus.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9.00-15.00 välillä tuotantojohtaja Mirva Jalava, puh. 040 4554 305, mirva.jalava@cardplus.fi

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland