Haussa tuotantotyöntekijä

CardPlus on täysin kotimainen tunnistautumisen ratkaisuita tuottava yritys. Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset kortit, kuten kanta-asiakas-, jäsen-, lahja- ja henkilökortit, RFID-tunnisteet, korttitulostimet tarvikkeineen sekä yksilöinti- ja postituspalvelut. Olemme ylpeästi Avainlippu-toimija ja tietoturvallisuus ja korkea laatu on avaintekijöitä toiminnassamme.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta korttituotantoomme. Tuotantotyöntekijän vastuulla on erilaisten tunnisteiden, kuten henkilö-, kulku-, jäsen- ja kanta-asiakaskorttien tilausten käsittely, tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen asiakkaille.

Edellytämme hakijalta hyviä tietotekniikkataitoja, kykyä ja halua oppia uusia asioita, järjestelmällisyyttä, reippautta, paineensietokykyä sekä nuhteetonta taustaa. Työssä menestyminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla toimimaan vastuullisesti osana tiimiä. Työ on ajoittain 2-vuorotyötä.

Koulutustaustana toimii erinomaisesti tietotekniikka- tai elektroniikka-asentajan tutkinto tai vastaava ammatillinen koulutus, mutta se ei ole välttämätön. Työhön koulutetaan työn ohessa.

Työssä onnistumisessa edellytyksenä on uusien asioiden hyvä omaksumiskyky, sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito sekä aktiivinen kiinnostunut asenne.

Tarjoamme vakituisen työn, hyvät työsuhde-edut sekä loistavien työkaverien tuen.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 6.2.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cardplus.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Mirva Jalava,
puh. 040 4554 305, mirva.jalava@cardplus.fi

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland