HID® FARGO® INK1000 on uusin tulostininnovaatio markkinoilla

  • Helppokäyttöinen
  • Edullinen
  • Kestävä
  • Luotettava

Erinomainen suorituskyky ja vertaansa vailla oleva laatu!

HID® FARGO® INK1000 on uusin tulostininnovaatio HID FARGO tulostinmallistoon.

HID FARGO INK1000 on mustesuihkutekniikan ansiosta vertaansa vailla oleva helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen korttitulostin.

Erittäin luotettava, vähän huoltoa tarvitseva ja halvempi kuin monet markkinoilla olevat perinteiset korttitulostimet.

HID® FARGO® INK1000 on helppo asentaa ja kätevät mustekasetit on nopea vaihtaa. Tulostuksessa toimivat tavalliset PVC ja komposiittikortit eikä tarvita kalliita erikoismateriaaleja.

Koska musteet ovat luonnostaan ​​UV-suojattuja on kuvilla ja tekstillä erinomainen haalistumisenkesto verrattuna DTC tekniikalla tulostettuihin korteihin – jopa ilman kalliita lisälaminointeja. Lisäksi ei synny käytetyn värinauhan jätettä.

Kortin ulkoasun suunnittelusta riippuen yksi mustepatruuna riittää jopa satoja kortteja enemmän kuin olisi mahdollista perinteisillä tulostusvärinauhoilla.

Korkealla 600 dpi x 1200 dpi tulostustarkkuudella ovat kuvat ja tekstit teräviä ja erityisen tarkkoja. Mustesuihkutekniikka mahdollistaa  myös todellisen reunasta reunaan -tulostuksen.

Helppokäyttöinen, edullinen ja luotettava, HID FARGO INK1000 mustesuihkutekniikka on todellinen vallankumous korttitulostuksessa.

Nyt saatavilla valtuutetulta HID FARGO Platinum partnerilta. Tutustu YouTube kanavallamme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2022 CardPlus Finland