Kasvata myyntiäsi lahjakorteilla!

Muovisten lahjakorttien suosio kasvaa koko ajan.

Se ei ole ihme, sillä muovinen lahjakortti on tyylikäs, edustava ja mieluisa lahja sekä yritykselle että lahjan saajalle.

Lahjakortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset lahjakortit ovat erittäin kestäviä. Lahjakortit valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toimitamme ne kokonaisratkaisuna suunnittelusta tyylikkääseen pakkaukseen ja toimitukseen.

Lisäämällä kortille erikoisefektejä saat näyttävyyttä ja erotut asiakkaan lompakossa. Metalliväripainatukset (kulta / hopea), hologrammit, glitter, läpinäkyvät kortit ja muut erikoisominaisuudet ovat saatavilla ja miksei lisätä korttiin vaikka tuoksua, erilaisia pintoja tai poikkeavan muodon?

Lahjakorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin lahjakortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä.

Nyt perinteisen muovikortin rinnalle on ympäristöystävällisiä materiaaleja saatavilla.

Lahjakortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Lahjakortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli ja ne voidaan varustaa myös raaputuspinnoitteella.

 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu palveluihimme nettisivuillamme tai ota yhteyttä, katsotaan yhdessä sopiva tuote tarpeisiinne.

Yhteystietosi

© 2019 CardPlus Finland