Toimitamme alkuperäiset luotettavat tarvikkeet kaikkiin maahantuomiimme tulostinmalleihin.

Autamme valitsemaan oikean värinauhan juuri sinun tulostustarpeisiin, näin voit säästää sekä aikaa että kustannuksia tulostuksessa.

Suoraan varastostamme laaja valikoima erilaisia tarvikkeita HID Fargo, Evolis ja Datacard valmistajien muovikorttitulostimiin. Värinauhat, siirtofilmit, puhdistuspaketit, blanco-kortit yms. Saat tarvikkeet nopeilla toimitusajoilla.

Tilaa kätevästi verkkokaupastamme.

Lisäksi huoltopalvelut, varaosat ja tekninen tuki.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja laitamme tarpeelliset tulostustarvikkeet tulemaan pikaisesti.

Alkuperäiset valmistajien tulostustarvikkeet takaavat hyvän laadun ja virheettömän toiminnan. Suoraan varastostamme toimitukseen on saatavilla laaja valikoima erilaisia värinauhoja ja siirtofilmejä HID Fargo, Evolis ja Datacard muovikorttitulostimiin.

Suoraan varastostamme toimitukseen on saatavilla laaja valikoima erilaisia painamattomia muovikortteja, myös RFID- tai NFC-tunnisteella. Perinteiset PVC-muovikortit, kierrätettävät PET-G kortit, kestävät komposiittikortit, ympäristöystävälliset BioPVC tai liitukortit, uudelleenkirjoitettavat RW-kortit ja paljon muuta.

Tulostimen säännöllinen puhdistaminen takaa hyvän laadun ja virhettömän toiminnan. Suoraan varastostamme toimitukseen on saatavilla laaja valikoima erilaisia puhdistustarvikkeita HID Fargo, Evolis ja Datacard muovikorttitulostimiin.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland