Evolis Tattoo RW muovikorttitulostin

Evolis Tattoo RW

Evolis Tattoo RW on tulostin on erinomainen ratkaisu mm. vierailijakorttien tulostukseen, sillä kortteja voi tulostaa uudelleen ja uudelleen jopa 500 kertaa. Tulostus tehdään erikoismateriaalista valmistetuille uudelleenkirjoitettaville korteille. Ilman värinauhaa tapahtuva tulostus on kustannustehokasta ja uudelleentulostettavat kortin ovat ympäristöystävällinen ratkaisu.

Lue lisää

Evolis Zenius muovikorttitulostin

Evolis Zenius

Evolis Zenius on helppokäyttöinen direct-to-card tekniikalla suoraan kortin pintaan tulostava tulostin. Zenius on soviva neliväritulostin päivittäiseen pienkäyttöön, tulostusresoluutio 300 dpi. Optiona saatavilla Ehternetliitäntä sekä erilaisia koodereita.

Lue lisää

Evolis Primacy 2

Uudistettu Promacy 2 korvaa aiemman Primacy mallin. Evolis Primacy 2 on direct-to-card tekniikalla suoraan kortin pintaan tulostava nopea ja monipuolinen tulostin. Tulostimeen voidaan lisätä ominaisuuksia jälkikäteen, kuten LCD- kosketusnäyttö, RFID- tai magneettiraitakooderi, kääntölaite kaksipuoleiseen tulostamiseen sekä lukittava korttisäilö. Kääntölaite itse asiassa on aina laitteessa jo valmiina, ja sen saa tarvittaessa aktivoitua paikanpäällä ilman erillisiä asennustoimenpiteitä.  Tulostusresoluutio on 300 dpi x 600 dpi ja nopeus värillisten korttien tulostamiseen jopa 280 korttia tunnissa.

Lue lisää

Evolis Avansia muovikorttitulostin

Evolis Avansia

Evolis Avansia on Evolis mallien lippulaiva ja ammattilaisen huipputulostin siirtokalvotekniikalla. 600 dpi värierottelu takaa loistavan tulostuslaadun. Vakiona kaksipuoleinen tulostus ja saatavilla lisälaitteina magnaattiraidan kooderi ja sekä kontakti- että kontaktittoman sirun kooderi.

Avansia on nyt saatavilla myös laminaattorilla. Lisää turvallisuutta ja kestävyyttä kortteihin. Katso video ja tutustu tarkemmin.

Lue lisää

Edikio Evolis muovikorttitulostin

Evolis Edikio

Evolis Edikio on Evoliksen ratkaisu hinta- ja tuotekylttien ja etikettien valmistamiseen nopeasti, hygieenisesti ja kustannustehokkaasti. Edikio tuoteperheeseen kuuluu erilaisia tulostinmalleja ja ohjelmistoversioita käyttötarpeen mukaan valittavaksi. Kaikki tarvittava löytyy aina paketista; tulostin, ohjelmisto, mattamustat kyltit ja valkoinen värinauha. Hinta alkaen vain 650,00 / paketti (alv 0%).

Lue lisää

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2023 CardPlus Finland