Evolis Tattoo RW muovikorttitulostin

Evolis Tattoo RW

Evolis Tattoo RW on tulostin on erinomainen ratkaisu mm. vierailijakorttien tulostukseen, sillä kortteja voi tulostaa uudelleen ja uudelleen jopa 500 kertaa. Tulostus tehdään erikoismateriaalista valmistetuille uudelleenkirjoitettaville korteille. Ilman värinauhaa tapahtuva tulostus on kustannustehokasta ja uudelleentulostettavat kortin ovat ympäristöystävällinen ratkaisu.

Lue lisää

Evolis Zenius muovikorttitulostin

Evolis Zenius

Evolis Zenius on helppokäyttöinen direct-to-card tekniikalla suoraan kortin pintaan tulostava tulostin. Zenius on soviva neliväritulostin päivittäiseen pienkäyttöön, tulostusresoluutio 300 dpi. Optiona saatavilla Ehternetliitäntä sekä erilaisia koodereita.

Lue lisää

Evolis Primacy muovikorttitulostin

Evolis Primacy

Evolis Primacy on Zeniuksen isoveli, direct-to-card tekniikalla suoraan kortin pintaan tulostava järeämpi tulostin. Primacyyn voidaan lisätä ominaisuuksia jälkikäteen, kuten koodereita tai kääntölaite, joka itse asiassa on aina laitteessa jo valmiina, ja sen saa tarvittaessa aktivoitua paikanpäällä ilman erillisiä asennustoimenpiteitä. Tulostimeen on saatavilla myös lisälaminaattori kortin kulutuskestävyyden parantamiseksi.

Lue lisää

Evolis Avansia muovikorttitulostin

Evolis Avansia

Evolis Avansia on Evolis mallien lippulaiva ja ammattilaisen huipputulostin siirtokalvotekniikalla. 600 dpi värierottelu takaa loistavan tulostuslaadun. Vakiona kaksipuoleinen tulostus ja saatavilla lisälaitteina magnaattiraidan kooderi ja sekä kontakti- että kontaktittoman sirun kooderi.

Avansia on nyt saatavilla myös laminaattorilla. Lisää turvallisuutta ja kestävyyttä kortteihin. Katso video ja tutustu tarkemmin.

Lue lisää

Edikio Evolis muovikorttitulostin

Evolis Edikio

Eviolis Edikio on Evoliksen ratkaisu hinta- ja tuotekylttien ja etikettien valmistamiseen nopeasti, hygieenisesti ja kustannustehokkaasti. Edikio tuoteperheeseen kuuluu erilaisia tulostinmalleja ja ohjelmistoversioita käyttötarpeen mukaan valittavaksi. Kaikki tarvittava löytyy aina paketista; tulostin, ohjelmisto, mattamustat kyltit ja valkoinen värinauha. Hinta alkaen vain 650,00 / paketti (alv 0%).

Lue lisää

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2022 CardPlus Finland