Evolis Tattoo RW muovikorttitulostin

Tattoo RW

on tulostin uudelleenkirjoitettaville korteille. Ilman värinauhaa tapahtuva tulostus on kustannustehokasta ja uudelleentulostettavat kortin ovat ympäristöystävällinen ratkaisu.

Evolis Zenius muovikorttitulostin

Zenius

on helppokäyttöinen neliväritulostin päivittäiseen pienkäyttöön, tulostusresoluutio 300 dpi. Optiona saatavilla Ehternetliitäntä sekä yleisimmät kooderivaihtoehdot

Evolis Avansia muovikorttitulostin

Avansia

on Evolis mallien lippulaiva ja ammattilaisen huipputulostin siirtokalvotekniikalla. 600 dpi värierottelu takaa loistavan tulostuslaadun. Vakiona kaksipuoleinen tulostus.

Avansia on nyt saatavilla myös laminaattorilla. Lisää turvallisuutta ja kestävyyttä kortteihin. Katso video ja tutustu tarkemmin

Evolis Primacy muovikorttitulostin

Primacy

on Zeniuksen isoveli johon voidaan lisätä ominaisuuksia jälkikäteen. Laitteessa valmiina kääntölaite joka aktivoidaan tarvittaessa RFID-avaimella ja siihen on saatavilla myös lisälaminaattori kortin kulutuskestävyyden parantamiseksi.

Edikio Evolis muovikorttitulostin

Edikio

on Evoliksen ratkaisu hinta- ja tuotekylttien ja etikettien valmistamiseen nopeasti, hygieenisesti ja kustannustehokkaasti. Kaikki samassa paketissa; tulostin, ohjelmisto, mattamustat kyltit ja valkoinen värinauha.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi

Yhteydenottolomake

© 2021 CardPlus Finland