Entrust™ SIGMA DS1

Entrust™ SIGMA DS1 korttitulostimessa  on erinomainen tulostuslaatu, luotettavuus, helppokäyttöisyys ja tehokkuus. SIGMA DS1 on Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan tulostava 300 dpi  yksipuoleinen tulostin.  125 kortin syöttökaukalo ja 25 valmiin tulostetun kortin vastaanottokaukalo helpottavat päivittäistä työskentelyä.  SIGMA DS1 on pienikokoinen ja kevyt, joten se vie vain vähän tilaa pöydälläsi.

Lue lisää

Entrust™ SIGMA DS2

Entrust™ SIGMA DS2 korttitulostin on Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan molemmin puolin tulostava 300 dpi tulostin. 125 kortin syöttökaukalo ja 25 valmiin tulostetun kortin vastaanottokaukalo helpottavat päivittäistä työskentelyä. Optiona tulostimeen on saatavilla magneettiraidan koodausmahdollisuus sekä kontakti- ja etäluettavien sirujen koodaus sekä isompi 100 valmiin kortin vastaanottokaukalo.

Lue lisää

Entrust™ SIGMA DS2 CLM

Entrust™ SIGMA SD2 LCM korttitulostin on kaksipuoleiseen tulostukseen sopiva Direct-to-card (DTC) tekniikalla kortin pintaan molemmin puolin tulostava 300 dpi tulostin laminaattorilla. SIGMA SD2 tulostaa kirkkaita kuvia nopeasti ja vaivattomasti ja tuloste suojataan laminoimalla kortin pintaan erillinen muovikalvo. Muovikalvo tuo kestävyyden lisäksi turvallisuutta, sillä siinä voi olla myös hologrammikuvio pinnassa, ehkäisemässä kopiointia.

Lue lisää

Entrust™ Artista CR805™

Entrust™ Artista CR805™ muovikorttitulostin on siirtokalvotekniikalla (Retransfer) kortin pintaan tulostava 600 dpi tulostin. Siirtokalvotekniikalla tulostaa laadukkaita kirkasvärisiä ja kestäviä kortteja, joissa tulostusala on 100% kortin reunasta reunaan. Siirtokalvotekniikkaa suositellaan erityisesti etäluettavien korttien tulostamiseen, koska se tuottaa laadukkaan lopputuloksen, vaikka kortin pinta olisi hieman epätasainen.

Lue lisää

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland