Toimitamme VIP-passit ja tapahtumapassit, bägilätkät ja käyntikortit  nopeasti ja luotettavasti.

VIP- ja tapahtumapasseillemme on myönnetty Avainlippu. Merkki kertoo, että tuotteemme on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Valmistamme VIP-passit ja tapahtumapassit, bägilätkät, käyntikortit ja muut painotuotteet laadukkaista materiaaleista, joita ei tarvitse laminoida erikseen. Tapahtumapassit saat kustoimoituna ja joustavasti nopeilla toimitusajoilla.

Voit valita haluamasi koon ja painatuksen 1- tai 2-puoleisena ja ne voidaan myös yksilöidä esim. vieraan nimellä tai juoksevalla numeroinnilla. Painatuksen yhteydessä voidaan myös tehdä viivakoodi, rfid-tunniste tai muu sähköinen ominaisuus, joka toimii tapahtuman järjestelmässä. Tutustu tarkemmin VIP- ja tapahtumapasseihin ja muihin erikoispainatuksiin sivustollamme tapahtumapassit.fi.

Saat meiltä myös korttipidikkeet ja kaulanauhat painatuksella tai ilman.

Laajasta valikoimastamme löydät kaulanauhan jokaiseen tarpeeseen. Kaulanauhaan voit valita haluamasi värin, painatuksen, klipsin ja turvalukon. Kaulanauhoja on saatavilla eri materiaaleista eri levyisenä.

Kaulanauha on myös edullinen ja tehokas mainosväline, joka muistuttaa tapahtumavierasta onnistuneesta tapahtumasta pitkään.

Tutustu kaulanauhoihin tarkemmin kaulanauhat.fi sivustollamme.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland