Toimitamme VIP-passit ja tapahtumapassit kaikkiin tarpeisiin.

VIP- ja tapahtumapasseillemme on myönnetty Avainlippu. Merkki kertoo, että tuotteemme on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Valmistamme VIP-passit ja tapahtumapassit laadukkaista materiaaleista, joita ei tarvitse laminoida erikseen. Tapahtumapassit saat kustoimoituna ja joustavasti nopeilla toimitusajoilla.

Voit valita haluamasi koon ja painatuksen 1- tai 2-puoleisena ja ne voidaan myös yksilöidä esim. vieraan nimellä tai juoksevalla numeroinnilla. VIP-passeihin ja tapahtumapasseihin voidaan myös tehdä viivakoodi, rfid-tunniste tai muu sähköinen ominaisuus, joka toimii tapahtuman järjestelmässä. Tutustu tarkemmin VIP- ja tapahtumapasseihin erikoistuneella sivustollamme tapahtumapassit.fi.

Toimitamme VIP-passien ja tapahtumapassien lisäksi myös kaulanauhat painatuksella tai ilman.

Laajasta valikoimastamme löydät kaulanauhan jokaiseen tarpeeseen. Kaulanauhaan voit valita haluamasi värin, painatuksen, klipsin ja turvalukon. Kaulanauhoja on saatavilla eri materiaaleista eri levyisenä.

Kaulanauha on myös edullinen ja tehokas mainosväline, joka muistuttaa tapahtumavierasta onnistuneesta tapahtumasta pitkään.

Tutustu kaulanauhoihin tarkemmin kaulanauhat.fi sivustollamme.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi

Yhteydenottolomake

© 2020 CardPlus Finland