Tuotanto- ja huoltopalveluillemme, digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille sekä VIP- ja tapahtumapasseille on myönnetty Avainlippu.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki ja se kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valimistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta.

Avainlippu on myönnetty tuotanto- ja huoltopalveluillemme, digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmille sekä VIP- ja tapahtumapasseille. Kaikki toimintamme on Espoossa ja työllistämme noin 20 vakituista ja suuren joukon osa-aikaisia tekijöitä. Näin pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti erilaisiin tarpeisiin.  Tavoitat meidät helposti ja asioit kanssamme mutkattomasti.

Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Lue Avainlipusta lisää täältä.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland