Henkilökortit tarvitsevat myös tyylikkään ja käytännöllisen korttipidikkeen

Yksipuoliset ja kaksipuoliset korttipidikkeet, umpinaiset korttipidikkeet, jojolliset korttipidikkeet, kongressitarvikkeet sekä muut erikoisratkaisut ja korttitarvikkeet. Korttipidike suojaa korttejanne ja lisää niiden käyttöikää huomattavasti.

Pidikemallistostamme löydät eri tarpeisiin sopivat korttipidikkeet ja kaulanauhat ja varastosta suoraan on saatavilla monia vaihtoehtoja.

Tilaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

Korttipidikkeen lisäksi usein tarvitaan myös sopiva kaulanauha

Kaulanauhan voi painattaa myös yrityksen väreillä ja logolla. Painettu nauha sopii sekä yrityksen omaan käyttöön että mainoslahjaksi.

Painatukselliset kaulanauhat ovat oiva mainosväline erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kaulanauha toimii mainosvälineenä myös kaupungilla ja yleisissä tiloissa. Yrityksen omat työntekijät voivat käyttää kaulanauhoja, ja niitä voidaan antaa asiakkaille sekä muille sidosryhmille giveaway-tuotteina ja kannusteina. Kaulanauha on edullinen, mutta tehokas mainosväline.

Kaulanauhoja käytetään henkilökorttien, tapahtumapassien, ja avainnauhojen lisäksi myös kulunvalvontatuotteissa RFID-tunnisteen kanssa. Kaulanauhat voidaan varustaa myös jojoilla, jolloin RFID-tunnisteen liikuttaminen on helppoa. Kaulanauhoja on eri levyisiä ja mallisia. Useat eri liitäntävaihtoehdot takaavat oikeanlaisen kaulanauhan jokaiseen tilanteeseen. Varastossamme on myös useita kaulanauhoja ilman painatuksia heti toimitettavaksi.

Tutustu myös kaulanauhat.fi sivuumme

Korttipidikkeet

Korttipidikkeitä paljon erilaisia heti varastostamme nopeilla toimitusajoilla. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan korttipidikkeen.

Jojot

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia jojoja kulunvalvontatarpeisiin. Jojon avulla rfid-tunnisteen tai kulunvalvontanapin käyttäminen helpottuu, kun lukijoille ei tarvitse enää kumarrella. Jojoihin voi yhdistää mm. kaulanauhan, korttipidikkeen tai klipsin.

Muut tarvikkeet

Erilaisia kiinnikkeitä, klipsejä ja muita pidiketarvikkeita heti varastostamme nopeilla toimitusajoilla. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat korttitarvikkeet tarpeisiinne.

Tilaa ilmainen pidikemallien näytepussi.

Olemme keränneet näytepussiin valikoiman yleisimmistä malleista, jotta voit kokeilla mikä olisi paras juuri teidän käyttöön. Saatavilla on toki myös monia muita vaihtoehtoja, yhdessä löydämme varmasti sopivan mallin.

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland