Siirry verkkokauppaan tai tilausjärjestelmiimme alla olevien linkkien kautta

CardPlus on ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO/IEC 27001 sertifioitu.

Yhtiön kaikki palvelut ovat kansainvälisen sertifioinnin piirissä. Sertifikaatit kattavat sekä laadunhallintajärjestelmän (ISO 9001:2015) , ympäristöjärjestelmän (ISO 14001:2015) että tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän (ISO/IEC 27001) vaatimukset.

Valitsemalla yhteistyökumppaniksi ISO 9001, ISO/IEC 27001  ja ISO 14001:2015 sertifioidun yrityksen tiedät, että laatuun, ja riskienhallintaan panostetaan ja toimintaa kehitetään ympäristövaikutukset huomioiden jatkuvasti ja luottamuksellisesti.

Meillä on Avainlippu!

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että palvelun on oltava tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua kantavalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Avainlippu on myönnetty muovikorttien tuotanto- ja huoltopalveluillemme, kanta-asiakaskortti- ja lahjakorttipalveluillemme, digitaalisille korttiratkaisuillemme ja tilausjärjestelmillemme ja uusimpana VIP- ja tapahtumapasseille.

Monipuolista tunnistautumista

CardPlus Oy on tunnistautumisen ratkaisuihin erikoistunut suomalainen yritys.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, RFID –tunnisteet, henkilö- ja ID–kortit sekä näihin liittyvät palvelut. Toimimme lisäksi HID FARGO, Evolis ja Entrust DataCard muovikorttitulostimien, tarvikkeiden ja varaosien maahantuojina.

Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden olemme saaneet tuotanto- ja huoltopalveluillemme sekä digitaalisille korttiratkaisuille ja tilausjärjestelmillemme merkkinä Suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä, vastaamme pikimmiten!

Yhteystietosi:

© 2024 CardPlus Finland